Green Label Service is BREEAM in-USE expert. Wij begeleiden u bij het behalen

van het BREEAM In-Use label voor duurzame gebouwen

Als erkend expert ondersteunen wij u bij het behalen van BREEAM In-Use. Green Label Service is dè specialist op het gebied van duurzaamheids-consultancy voor bestaande gebouwen (kantoren, overheidsinstellingen, winkels, gezondheidscentra, woningen, etc.).

Consultancy

Zoveel mogelijk werk uit handen nemen en ervoor zorgen dat het hoogst haalbare resultaat wordt behaald.

Waarom kiezen voor BREEAM In-Use?

Steeds meer organisaties kiezen voor een duurzaamheidslabel omdat ze willen bijdragen aan een betere wereld en hun inzet zichtbaar willen maken voor anderen, maar er zijn nog meer redenen:

1. Kostenbesparing

Met een duurzaam gebouw bespaart u op uw operationele kosten. Bovendien zijn duurzame projecten in trek bij huurders en gebruikers. Dat betekent dat een gebouw meer waard wordt. En dat u hogere huren kunt vragen. Die meerwaarde kan oplopen tot wel 20%. Een gebouw met een BREEAM-NL certificaat biedt ook subsidiekansen; er zijn verschillende subsidieregelingen waar u aanspraak op kunt maken.

2. Duurzaam

Met BREEAM-NL krijgt u inzicht in de werkelijke duurzaamheidsprestatie van uw project. Niet alleen op het gebied van energie, maar in de volle breedte. Omdat BREEAM-NL internationaal erkend is, inmiddels meer dan 10 jaar bestaat en veel wordt gebruikt in Nederland, wordt de prestatie door de markt op waarde geschat. Op die manier werkt u zichtbaar en meetbaar aan het behalen van de duurzaamheidsambities van uw organisatie.

3. Gezond

Een gebouw met een BREEAM-NL certificaat is ook een gezond gebouw. Dat betekent dat er aandacht is voor bijvoorbeeld binnenklimaat, ventilatie, licht en vluchtige organische stoffen. Een gezonde werkomgeving is beter voor het welzijn en de productiviteit van de gebruikers.

4. Toekomstbestendig

Met BREEAM-NL maakt u uw project klaar voor de toekomst. De lat van BREEAM-NL ligt hoger dan wat wettelijk wordt geëist. Zo is uw gebouw bestendig tegen plotselinge gebeurtenissen en geleidelijke veranderingen.

Waarom kiezen voor consultancy van Green Label Service?

Green Label Service biedt consultancy ter ondersteuning en optimalisatie van een duurzaamheidsproject. Wij vinden het belangrijk om maatwerk te leveren en ècht te kijken naar uw specifieke wensen.

1. Ervaring als consultant en auditor

Door jarenlange ervaring in consultancy en auditing is Green Label Service als geen ander volledig op de hoogte van audit normen en processen. Wij weten precies wat er verwacht wordt en hoe het beste resultaat behaald kan worden.

2. Tijdbesparing

U hoeft geen medewerkers in te zetten die het duurzaamheidsproject naast de huidige werkzaamheden uitvoeren. Het is vaak lastig en tijdrovend om de normen op een juiste manier te interpreteren. Wat wordt er precies bedoelt met een norm? Heb ik wel de juiste informatie verzameld?
De administratieve lasten worden door Green Label Service overgenomen. Ook tijdens audits staan we u bij.

3. Kennisbehoud

Verloop van personeel komt overal voor. Wij houden een duurzaamheidsarchief voor u bij zodat kennis nooit verloren gaat.

4. Kostenbesparing

Wij geven u advies op maat voor duurzame oplossingen die gebaseerd zijn op eenvoud en besparing.

5. Onafhankelijk advies

Wij vinden het belangrijk om u op maat te adviseren. Iedere organisatie is anders. Daarom kijken wij graag samen met u naar uw wensen en geven eerlijk advies over wat het beste aansluit bij uw doelen.