Klanten aan het woord

“Sinds 2011 zijn wij Green Globe gecertificeerd en daar zijn we trots op. Duurzaamheid is een zeer belangrijk element voor ons en een certificaat is onmisbaar. Steeds meer grote zakelijke partners vereisen dit. Wij hebben bewust voor  Green Globe gekozen omdat dit het duurzaamheidslabel is wat het beste past bij onze wereldwijde organisatie zodat wij dit uitkunnen dragen en herkenbaar zijn voor internationale gasten.  

De flexibele werkwijze en volledigheid van het keurmerk spreekt ons aan. Wij kijken namelijk niet alleen naar besparing van ons milieu maar hechten ook veel waarde aan de sociale kant.

Chrissy begeleid en adviseert ons al sinds de eerste Green Globe certificering. Door haar professionele werkwijze en kennis over duurzaamheid halen wij iedere keuring weer het optimale resultaat.”

Richard Vis

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

“Sinds 2010 werk ik samen met Chrissy van Meersbergen op het gebied van duurzaamheid. Chrissy heeft met veel enthousiasme Van der Valk Hotel Arnhem begeleid naar een Gouden Green Key certificaat en ondersteunt me nu in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent, waar we Green Globe gecertificeerd zijn. Ze zorgt ervoor dat we continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid zodat we deze kunnen implementeren in onze bedrijfsvoering. Green Label Service is een zeer waardevolle hulp in de periode voor een keuring; puntjes worden met precisie op de i gezet!”

Marijn Span

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

“Ik ben erg trots om onderdeel van een bedrijf te zijn dat duurzaamheid zo serieus neemt. Als Green Globe gecertificeerd lid zijn we toegewijd aan het inspireren van onze medewerkers en gasten om meer milieubewust te zijn. We geloven dat het toepassen van kleine veranderingen een groot effect kunnen hebben in het creëren van een duurzame samenleving.”

Sophie Huisman

Sir Albert

“Hotel Okura Amsterdam is zich bewust van de impact die het heeft op het milieu en de samenleving, wij zijn ervan overtuigd dat het als organisatie met een toekomstvisie cruciaal is om verantwoordelijkheid te nemen om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving.

Onze samenwerking met Chrissy van Meersbergen gaat al even terug, naar 2013. Haar consulten gaan verder dan alleen het behalen van het Green Globe certificaat.

Gedurende het jaar informeert zij ons over gewijzigde regelgeving of deelt zij initiatieven die bij ons mogelijk toepasbaar zouden kunnen zijn. Door onze Social Media te volgen, is zij bij het Green Globe voorbereidingsgesprek vaak al op de hoogte, waardoor bepaalde actiepunten al kunnen worden afgevinkt. Bij tussentijdse vragen is zij altijd bereidt te helpen en tevens snel en actief met beantwoorden. Wij ervaren de samenwerking met Chrissy dan ook als zeer, zeer prettig!

Het is fantastisch om te zien hoe Chrissy, net als Emilie Hagedoorn, met enthousiasme hun werk uitvoeren. Wij kijken uit naar de verdere samenwerking met Green Label Service.”

Michiel Roelfsema

Hotel Okura Amsterdam

“Als eerste congres- en evenementencentrum in Nederland het Green Globe certificaat ontvangen is iets waar wij ontzettend trots op zijn.

Het feit dat wij een nationaal monument zijn, heeft de weg ernaartoe niet eenvoudiger gemaakt. De samenwerking met Green Label Service echter wel!

Chrissy van Meersbergen heeft ons gedurende het hele traject begeleid en vooral ontzorgd en veel uitzoekwerk bespaard. We hopen op een fijne verdere samenwerking zodat we ook de komende jaren feilloos door de audits zullen gaan en ondertussen onze duurzaamheidsprocessen kunnen sturen, monitoren en verbeteren.”

Willemijn de Vet

Beurs van Berlage - Amsterdam Conference Centre

“Sinds 2016 werkt Hyatt Place Amsterdam Airport aan het aanbieden van duurzame diensten, producten en goederen die voldoen aan de behoeften van ons bedrijf terwijl we ervoor willen zorgen dat ook de behoeften van onze toekomstige generaties nog gewaarborgd worden.

Persoonlijk heb ik in 2022 voor het eerst de audit van dichtbij meegemaakt en ik had het niet kunnen doen zonder de hulp van Chrissy. Haar begeleiding was van grote toegevoegde waarde om ervoor te zorgen dat de audit gemakkelijk en relaxt verliep.

Met de Green Globe-certificering verzekeren we gasten van een schoon, groen en duurzaam hotel om van te genieten terwijl ze ver van huis zijn. Na de audit werd ik geïnspireerd om nog duurzamere oplossingen voor ons hotel te onderzoeken om te verbeteren voor toekomstige audits.

Ketija Romanovska

Hyatt Place

“Het Rotterdam Marriott Hotel neemt milieu serieus. Met trots mogen wij ons Green Key Hotel noemen. Dat is een belangrijk keurmerk op het gebied van milieuverantwoordelijkheid en duurzame werking.

Ons hotel behoud jaarlijks haar Green Key Gold certificaat met behulp van Green Label Service als deskundige procesbegeleider.

Het is een groot plezier om samen te werken.”

Guus Verhulst

Rotterdam Marriott Hotel

“Steeds meer (zakelijke) gasten vragen om een duurzaamheidskeurmerk. Het internationale keurmerk Green Globe betekent voor ons een erkenning van onze maatregelen voor het milieu èn onze samenleving. Green Label Service kent de normen als geen ander en door hun begeleiding besparen we veel tijd en halen het beste uit onze certificering.”

Saskia Breuls

Hotels van Oranje

Het Conservatorium Hotel is sinds 2011 onafhankelijk gecontroleerd en bekroond met het Green Globe certificaat. Wij hebben gekozen voor Green Globe & de Hotel Care begeleiding omdat wij het belangrijk vinden om rekening te houden met mens en milieu. Belangrijke duurzame veranderingen werden vanaf het begin geïntegreerd in de herontwikkeling van het gebouw. Het hotel maakt bijvoorbeeld gebruik van een systeem voor thermische energieopslag en hergebruikt water uit het zwembad in het sprinklersysteem. Wij bevelen Green Label Service aan als consultant, omdat zij veel kennis hebben over het keurmerk, goed de tijd nemen voor haar klanten en met hen meedenkt. Wij ontvangen bruikbare tips en worden ieder jaar optimaal geholpen om opnieuw het Conservatorium hotel Green Globe te certificeren.”

Daphna Gerritsma

Conservatorium Hotel

“In 2017 ontving het Ambassade Hotel voor het eerst het Green Globe certificaat voor onze inspanningen op het gebied van duurzame gastvrijheid. Sindsdien hebben wij het jaarlijkse genoegen om Chrissy te ontvangen en haar onze ontwikkelingen op dit vlak te overleggen. Wij kennen haar als een scherpe, doch vriendelijke en constructieve auditor, die veel kennis van zaken heeft. De bijeenkomsten met Chrissy ervaren wij als een waardevolle toevoeging aan onze eigen activiteiten.”

Wout Heesink

Ambassade Hotel

“We zijn erg trots dat we ons Green Globe certificaat hebben behaald. Het geeft ons de kans om vriendelijker te zijn dan wat tegenwoordig in de wereld wordt verwacht.

Sinds we meer nadruk leggen op duurzaamheid, zien we een groter bewustzijn over dit onderwerp bij onze gasten. Ook heeft ons hotelteam een betere band opgebouwd tijdens de verschillende activiteiten die we hebben georganiseerd en voelen we ons meer betrokken bij ons merk.

Dit is nog maar het begin van onze duurzame reis en we kijken ernaar uit om meer plannen te realiseren in de toekomst die onze positieve impact vergroten.”

Alissa Hiegentlich

easyHotel Amsterdam Airport Schiphol

“Eind 2021 hebben we met EIGENTIJDSERF kennis mogen maken met Chrissy van Green Label Service. Zij heeft ons bij de hand meegenomen in de wereld van de Greenkey.

Hierbij heeft ze ons veel tips gegeven en actief meegedacht om ons doel te behalen. Door haar duidelijk en overzichtelijk aanpak heeft zij ons begeleid en ontzorgd naar een Gouden status.”

Inge van den Heuvel - Eltink

EIGENTIJDSERF

“Dank wederom weer voor je ondersteuning, makkelijker heb ik een keuring nog niet eerder gehad.

Folkert Deenik

Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht

“Chrissy van Green Label Service heeft ons uitstekend begeleid tijdens het proces om onze Green Key Gold certificaat te behouden.
Chrissy heeft veel kennis van zaken en zorgt voor het totaaloverzicht en een werkbare structuur.

We kunnen dan ook iedereen deze begeleiding aanraden!

Maaike Slok

Park Plaza Vondelpark

“Heel erg bedankt dat je ons in recordtijd door het certificeringsproces hebt geleid, Chrissy!

We waarderen je toewijding en efficiëntie gedurende de begeleiding – het is leuk om samen te werken!

Martina Lenkenhoff

Hyatt Regency Amsterdam

“Wij werken al meerdere jaren met Chrissy van Green Label Service samen. Chrissy gaat doelgericht te werk, gaat door waar anderen zouden stoppen en is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze komt haar afspraken na en heeft veel kennis.

Ook dit jaar zijn wij wederom Green Key Goud gecertificeerd en Chrissy is onmisbaar geweest in het hele traject.

Githa van Vilsteren – Billet

Landgoed de Wilmersberg

René Giel, directeur van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten vertelt hiernaast over hun ervaringen met certificering voor duurzaamheid. Met name gaat hij in op het traject om Green Key Goud te behalen.

Vergaderlocaties en hotels kunnen deze waardevolle kennis gebruiken om zelf met certificering van duurzame initiatieven aan de slag te gaan.

Geinteresseerd? Luister hier heel de podcast: Zo haalde Kontakt der Kontinenten haar Green Key certificering

René Giel

Kontakt der Kontinenten