Klanten aan het woord

“Sinds 2011 zijn wij Green Globe gecertificeerd en daar zijn we trots op. Duurzaamheid is een zeer belangrijk element voor ons en een certificaat is onmisbaar. Steeds meer grote zakelijke partners vereisen dit. Wij hebben bewust voor  Green Globe gekozen omdat dit het duurzaamheidslabel is wat het beste past bij onze wereldwijde organisatie zodat wij dit uitkunnen dragen en herkenbaar zijn voor internationale gasten.  

De flexibele werkwijze en volledigheid van het keurmerk spreekt ons aan. Wij kijken namelijk niet alleen naar besparing van ons milieu maar hechten ook veel waarde aan de sociale kant.

Chrissy begeleid en adviseert ons al sinds de eerste Green Globe certificering. Door haar professionele werkwijze en kennis over duurzaamheid halen wij iedere keuring weer het optimale resultaat.”

Richard Vis

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

“Sinds 2010 werk ik samen met Chrissy van Meersbergen op het gebied van duurzaamheid. Chrissy heeft met veel enthousiasme Van der Valk Hotel Arnhem begeleid naar een Gouden Green Key certificaat en ondersteunt me nu in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent, waar we Green Globe gecertificeerd zijn. Ze zorgt ervoor dat we continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid zodat we deze kunnen implementeren in onze bedrijfsvoering. Green Label Service is een zeer waardevolle hulp in de periode voor een keuring; puntjes worden met precisie op de i gezet!”

Marijn Span

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

“Ik ben erg trots om onderdeel van een bedrijf te zijn dat duurzaamheid zo serieus neemt. Als Green Globe gecertificeerd lid zijn we toegewijd aan het inspireren van onze medewerkers en gasten om meer milieubewust te zijn. We geloven dat het toepassen van kleine veranderingen een groot effect kunnen hebben in het creëren van een duurzame samenleving.”

Sophie Huisman

Sir Albert

“Steeds meer (zakelijke) gasten vragen om een duurzaamheidskeurmerk. Het internationale keurmerk Green Globe betekent voor ons een erkenning van onze maatregelen voor het milieu èn onze samenleving. Green Label Service kent de normen als geen ander en door hun begeleiding besparen we veel tijd en halen het beste uit onze certificering.”

Saskia Breuls

Hotels van Oranje

Het Conservatorium Hotel is sinds 2011 onafhankelijk gecontroleerd en bekroond met het Green Globe certificaat. Wij hebben gekozen voor Green Globe & de Hotel Care begeleiding omdat wij het belangrijk vinden om rekening te houden met mens en milieu. Belangrijke duurzame veranderingen werden vanaf het begin geïntegreerd in de herontwikkeling van het gebouw. Het hotel maakt bijvoorbeeld gebruik van een systeem voor thermische energieopslag en hergebruikt water uit het zwembad in het sprinklersysteem. Wij bevelen Green Label Service aan als consultant, omdat zij veel kennis hebben over het keurmerk, goed de tijd nemen voor haar klanten en met hen meedenkt. Wij ontvangen bruikbare tips en worden ieder jaar optimaal geholpen om opnieuw het Conservatorium hotel Green Globe te certificeren.”

Daphna Gerritsma

Conservatorium Hotel

“In 2017 ontving het Ambassade Hotel voor het eerst het Green Globe certificaat voor onze inspanningen op het gebied van duurzame gastvrijheid. Sindsdien hebben wij het jaarlijkse genoegen om Chrissy te ontvangen en haar onze ontwikkelingen op dit vlak te overleggen. Wij kennen haar als een scherpe, doch vriendelijke en constructieve auditor, die veel kennis van zaken heeft. De bijeenkomsten met Chrissy ervaren wij als een waardevolle toevoeging aan onze eigen activiteiten.”

Wout Heesink

Ambassade Hotel

“We zijn erg trots dat we ons Green Globe certificaat hebben behaald. Het geeft ons de kans om vriendelijker te zijn dan wat tegenwoordig in de wereld wordt verwacht.

Sinds we meer nadruk leggen op duurzaamheid, zien we een groter bewustzijn over dit onderwerp bij onze gasten. Ook heeft ons hotelteam een betere band opgebouwd tijdens de verschillende activiteiten die we hebben georganiseerd en voelen we ons meer betrokken bij ons merk.

Dit is nog maar het begin van onze duurzame reis en we kijken ernaar uit om meer plannen te realiseren in de toekomst die onze positieve impact vergroten.”

Alissa Hiegentlich

easyHotel Amsterdam Airport Schiphol